Petra Preradovića 217 d 31400 Đakovo +385 31 840 333 7:30-15:30 sati
hren

Energa d.o.o., Đakovo

 

Tvrtka ENERGA d.o.o. sa sjedištem u Đakovu jedan je od vodećih proizvođača ALU i PVC građevinske stolarije u regiji. Proizvodnjom stolarije bavi se od 1997. Godine te servisom vatrogasnih aparata od 1998. godine.

Praćenje i usvajanje novih tehnologija omogućuje nam izradu stolarije prema najvišim europskim standardima. Od prozora svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena, garažnih vrata, u mogućnosti smo visokom kvalitetom Vaš životni ili poslovni prostor učiniti ugodnijim.

Na raspolaganju su Vam neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora drveta zadovoljiti će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

 

Kvalitetni materijali preduvjet su za dobro odrađen posao

Proizvodnju PVC stolarije zaokružujemo visokokvalitetnim sistemima zaključavanja WINKHAUS, tako da u ponudi imamo cijeli niz mogućnosti, odnosno cilindara: generalni (jedan ključ otključava sve cilindre); grupni (jedan ključ otvara određeni broj cilindara), te pojedinačnih (jedan ključ otključava jedan cilindar), garažnim vratima, podprozorskim klupčicama.

U suradnji s kompetentnim partnerima i dobavljačima čelika, okova i ostalog pribora ENERGA d.o.o., sa svojim proizvodima zauzima značajno mjesto kako na regionalnom tržištu, tako i na širem području Hrvatske.

 

Servis vatrogasnih aparata – brzina i pouzdanost

 

Pored navedene djelatnosti ovlašteni smo u prodaji I servisu vatrogasnih aparata i protupožarne opreme. U ovoj djelatnosti također imamo višegodišnje iskustvo te uspješno surađujemo s građanima I tvrtkama.

Pored radionice imamo i potpuno opremljen pokretni servis vatrogasnih aparata s kojim Vam pružamo uslugu “na Vašim vratima”!

 

 

Kvaliteta i dugovječnost – to Vam možemo obećati

“Kvaliteta je besplatna. Nije poklon, ali je besplatna. Nekvalitetne stvari, tj. svi oni postupci zbog kojih se posao ne obavi prvi put, koštaju.”
— Philip B. Crosby

Često nas kupci pitaju “Kolika je garancija za određeni proizvod?” – međutim pored naše redovne propisane garancije od 12 godina na ugrađenu stolariju i njenu funkcionalnost, naša najveća garancija je da nam se kupac uvijek može obratiti ukoliko uoči problem jer smo mi tu već punih 20 godina, a to je jako bitno u današnje vrijeme.

 

 

12 godina garancije
20 godina iskustva
Pametna investicija
Podrška kupcima

 

 

 

“Zadovoljstvo kupaca je na prvom, posljednjem i svakom mjestu.”
— Philip B. Crosby

______________________________________

ENERGA d.o.o.

kvaliteta Vašeg doma!

 

 


Politika kvalitete Energe d.o.o.

Kontaktirajte nas

Energa d.o.o.

Petra Preradovića 217 d
31400 Đakovo

+385 31 840 333
+385 91 1840 326
info@energa.hr
energa.dj@gmail.com

www.energa.hr

Ponedjeljak – petak: 7:30-15:30 sati