ALU stolarija

U ponudi imamo veliki asortiman raznolike ALU stolarije

i

ALU ulazna vrata

U ponudi imamo razne vrste i tipove ALU ulaznih vrata. Ulazna vrata radimo po narudžbi.

Više informacija

Vrata međusobno razlikujemo po načinu na koji ih otvaramo. Tako razlikujemo zaokretna, mimokretna i klizna vrata. Sve ove vrste vrata možete pronaći kod nas.

Vrata osiguravaju zaštitu od hladnoće, topline, sunca, kiše, vjetra i ostalih vremenskih prilika. Odabir dobrih ALU ulaznih vrata smanjit će vaše račune u zimskim mjesecima te osigurati toplinu i udobnost vašeg doma.

Na tržištu postoji više vrsta ALU vrata: jednokrilna, dvokrilna  i slično. Sva ALU vrata mogu se opremiti različitim rukohvatima, kvakama, bravama, cilindrima, automatiziranim hidrauličnim zatvaračem i slično.

ALU prozori

U ponudi imamo razne vrste i tipove ALU prozora. Prozore radimo po narudžbi.

Više informacija

ALU prozori svojim izgledom i kakvoćom stvaraju ugodnu klimu za stanovanje te pridonose smanjenju troškove te uštedi energije. Mogu se otvarati otklapanjem, zaokretanjem, klizanjem odnosno pomicanjem u stranu, podizanjem i na druge načine. Prozori se razlikuju i po broju krila, stoga postoje jednokrilni, dvokrilni, trokrilni ALU prozori itd.

Sastavni dijelovi ALU prozora su ALU profili, brtve, okovi i stakla.

ALU prozore jednostavno je održavati i čvrsti su, a profili prozora jamče dugotrajnost i sigurnost. Stvaraju ugodnu klimu za stanovanje jer osiguravaju prostor od prašine, vode i propuha. Istovremeno, ugradnjom izo stakla postiže se optimalna zaštita od buke čime ćete osigurati vama i vašim najbližima mirne i tihe trenutke u vašem domu.

s

ALU balkonska vrata

U ponudi imamo razne vrste i tipove PVC balkonskih vrata. Balkonska vrata radimo po narudžbi.

Više informacija

Kao i obična vrata, tako i balkonska međusobno razlikujemo po načinu na koji ih otvaramo. Tako razlikujemo zaokretna, mimokretna i klizna balkonska vrata. Sve ove vrste vrata možete pronaći kod nas.

Balkonska vrata osiguravaju zaštitu od hladnoće, topline, sunca, kiše, vjetra i ostalih vremenskih prilika. Odabir dobrih ALU balkonskih vrata smanjit će vaše račune u zimskim mjesecima te osigurati toplinu i udobnost vašeg doma.

Na tržištu postoji više vrsta ALU balkonskih vrata, a na vama je da si izaberete najprikladnija.

i

ALU klizne stijene

U ponudi imamo ALU klizne stijene koje će vašem domu dati potrebnu dozu svjetlosti. Klizne ALU stijene radimo po narudžbi.

Više informacija

Uz velike staklene površine i prostorije pune svjetlosti svaki će dom odisati udobnošću i ugodnim osjećajima, te su one u današnjoj modernoj arhitekturi neizostavan element. No, kad su u pitanju velike staklene stijene, pozornost treba obratiti na pravilnu stabilnost te poduzeti ostale mjere vezane uz zvučnu izolaciju i protuprovalnu zaštitu. Naše podizno- klizne stijene omogućiti će Vam dobru zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu.

Klizne stijene imaju brojne mogućnosti primjene, mogu se otvarati na razne načine te imaju skladan dizajn profila za moderno oblikovanje.

ALU grilje

U ponudi imamo ALU grilje koje imaju raznolku mogućnost primjene. Grilje radimo po narudžbi.

Više informacija

Grilje nude raznolike mogućnosti primjene: kao poseban detalj kuće, kao zaštita od pogleda znatiželjnih susjeda, kao zaštita od sunca ili kao sredstvo regulacije klime u prostoriji.

Grilje su dugovječne, jednostavne za održavanje i korištenje. Zahvaljujući ojačanjima velikog volumena na krilima i prozorskim letvicama posjeduju visoku stabilnost i toplinsku postojanost.

Grilje imaju raznoliku mogućnost oblikovanja kombiniranjem boja i dekorativnih folija.

s

ALU harmo stijene

U ponudi imamo ALU harmo stijene koje će vašem domu dati potrebnu dozu svjetlosti. Harmo ALU stijene radimo po narudžbi.

Više informacija

Uz velike staklene površine i prostorije pune svjetlosti svaki će dom odisati udobnošću i ugodnim osjećajima, te su one u današnjoj modernoj arhitekturi neizostavan element. No, kad su u pitanju velike staklene stijene, pozornost treba obratiti na pravilnu stabilnost te poduzeti ostale mjere vezane uz zvučnu izolaciju i protuprovalnu zaštitu. Naše harmo stijene omogućiti će Vam dobru zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu.

Harmo stijene imaju brojne mogućnosti primjene, naziv su dobile po tome što se otvaraju kao harmonika te imaju skladan dizajn profila za moderno oblikovanje.

O ASORTIMANU ALU STOLARIJE

ALU stolarija uglavnom je prva opcija ugradnje umjesto drvenih ili PVC profila kada je potrebno ostakliti veliku površinu. Aluminij je lak metal stoga se odlučujemo za ovu vrstu profila kada želimo laganu konstrukciju koja će biti čvrsta i postojana.

S obzirom da aluminij lako provodi toplinu, razvijen je aluminijski profil s termo prekidom kako bi se poboljšala toplinska svojstva. Upravo s tom idejom i takvim načinom proizvodnje značajno su se poboljšale njegova termo i zvučna izolacijska svojstva. Postoje i aluminijski profili bez termo prekida, takozvani “hladni profil”.

Međutim, nisu uvijek prioritet termoizolacijska svojstva; kod visoko frekventnih prostora, poslovnih objekata i sl. mehanička svojstva su važnija. Vaša kuća, poslovni prostor ili zgrada će izgledati moderno i luksuzno uz odabir različitih boja s jasnim i oštrim linijama.
ALU stolarija može se raditi od plastificiranih ili eloksiranih profila. Plastifikacijom se dobiva mogućnost bojanja u bilo koju boju prema RAL karti. Ovom tehnikom se osim estetskog efekta postiže  i zaštita profila od vanjskih utjecaja. Eloksiranjem se materijalu daje metalizirana boja i štiti se od korozije. Ove boje su izuzetno popularne i atraktivne (bronca, zlatna ili boja prirodnog aluminija).

Važnost ALU stolarije

N

Smanjuje troškove i štedi energiju

N

Ima odlična izolacijska svojstva

N

Optimalno izolira od buke

N

Dolazi u raznim bojama

N

Izrazito je sigurna

FOTOGALERIJA

Neke od naših radova možete pogledati u fotogaleriji.