ALU PROZORI

Izrada i montaža ALU PROZORA

Dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži ALU prozora jamstvo je kvalitetnog proizvoda i kvalitetne montaže. U nastavku saznajte korisne informacije o ALU stolariji te pogledajte foto galeriju proizvoda.

Profili

Za izradu ALU prozora upotrebljavaju se najmanje dvije klase profila stolarije, ovisno o potrebama i financijskom budžetu naručitelja. U ponudi postoje profili klase A, B i C. Različite klase profila imaju različite debljine stijenki profila, od 1,5 mm za klasu C do 3 mm ili više za klasu A. Na tržištu profila često se pojavljuju novi brendovi i dolazi do modernizacije profila. Iz tog se razloga naručitelju besplatno prezentiraju trenutni profili te jasno naznači prednosti i nedostatke kod određenih profila. ALU profili koji se upotrebljavaju, zadovoljavaju sve energetske, ekološke i EU propisane standarde kvalitete.

  PVC_profili_Energa_doo

  Oblici

  ALU prozori rade se po mjeri, odnosno prema otvoru predviđenom za ugradnju prozora. Osim standardnih oblika prozora kao što su pravokutni, kvadratni i trokutasti, moguća je njihova izrada prema drugim oblicima poput okruglih, zaobljenih, u obliku luka, ovalnih ili nekih drugih geometrijskih oblika. Također, moguća je izrada ALU prozora sa staklima različitih oblika i dimenzija. Važno je napomenuti kako kod specifičnih oblika stolarije nije moguće otvoriti prozor, no sve ovisi o samom obliku i specifičnosti.

  PVC_oblici_Energa_doo_2

  Boje

  Osim standardne boje ALU prozora, naručitelj ima mogućnost odabira i drugih boja prema dostupnim ralovima boja.

  Ponuda boja obuhvaća i izradu ALU prozora u uzorcima raznih dekora drveta ili aluminija. Ovakav tip boje prozora postaje sve češća pojava zbog jedinstvenog izgleda koji prostoru daje sasvim nov i moderan izgled.

  Također je moguća narudžba ALU prozora u nekim od boja koje nisu dostupne na ral karti, što nije baš čest slučaj.

  PVC_boje_Energa_doo

  Staklo

  Staklo unutar ALU prozora važan je faktor u toplinskoj i zvučnoj izolaciji, kao i kompletnoj fukcionalnosti stolarije.

  U ponudi se nalazi široka paleta raznih uzoraka stakala, s obzirom da često dolazi do nove ponude vrsta stakala najvjerodostojniji način za pregled dostupnih stakala je posjet prodajnom centru Energe. Također, samim pregledom u salonu moguć je najbolji dojam izgleda.

  PVC_staklo_Energa_doo

  Montaža

  Osim prodaje ALU prozora, nudi se mogućnost njihove montaže na području Republike Hrvatske i u zemljama Europe.

  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu djelatnika u montaži, svakako jamčimo kvalitetnu montažu u prethodno zadanom roku. Uslugu montaže ALU prozora moguće je zatražiti bez obzira ako prozor nije kupljen kod nas.

  Ukoliko kupac iskaže želju za samostalnom montažom prozora, djelatnici će besplatno kupca informirati o njoj.

  PVC_stolarija_montaža_Energa_doo

  Servis

  Svaka stolarija kroz određeni vijek trajanja izgubi svoju početnu funkcionalnost pri otvaranju, zatvaranju, podizanju i spuštanju.

  Sasvim je to normalna pojava za stariju stolariju, no usluga servisa stolarije osim što uklanja poteškoće, omogućuje stolariji dugotrajniji vijek.

  Besplatnim savjetima za samostalno održavanje stolarije dodatno možete produljiti vijek trajanja.

  Za sve informacije vezane uz servis kliknite ovdje.

  PVC_servis_Energa_doo

  Pošaljite upit za ponudu

  Ispunite e-formular i zatražite neobaveznu ponudu za izradu i montažu proizvoda koje navedete.

  N

  Prilikom upisivanja Vaše email adrese, obratite pozornost da ste prijavljeni na email s kojeg šaljete

  N

  Vaš broj mobitela služi u slučaju da je potrebno dodatno pojašnjenje poslane poruke

  N

  Vaši podaci neće se koristiti ni u koje druge svrhe već isključivo za isporučivanje ponude

  N

  Ponuda nije obavezujuća