Garažna vrata

Izrada i montaža Garažnih Vrata

Dugogodišnje iskustvo u izradi i montaži garažnih vrata jamstvo je kvalitetnog proizvoda i kvalitetne montaže. U nastavku saznajte korisne informacije o garažnim vratima te pogledajte foto galeriju proizvoda.

Paneli

Debljina panela garažnih vrata iznosi 40 mm, što omogućuje visoku toplinsku i zvučnu izolaciju te mirno otvaranje/zatvaranje.

Paneli su dugog vijeka trajanja jer njihova površina sadržava zaštitni lak, a pocinčani čelični lim je antikorozivno zaštićen i plastificiran. Na panele je moguće ugraditi vrata, prozore i rešetke za ventilaciju.

Paneli koji se upotrebljavaju zadovoljavaju sve energetske, ekološke i ostale EU propisane standarde kvalitete.

  Paneli_za_garažna_vrata_Energa_doo

  Mehanizam

  Upotrebljava se kvalitetan mehanizam otvaranja i zatvaranja pomoću motora od 24 V.

  Za upravljanje motorom, odnosno otvaranje i zatvaranje vrata, dolaze dva daljinska upravljača. Garažna vrata imaju ugrađen sustav za deblokadu motora i ručno podizanje u slučaju nestanka struje. 

  Kavaliteta mehanizma jamac je dugogodišnjeg rada motora i kompletnog sustava garažnih vrata.

  Mehanizam_za_garažna_vrata_Energa_doo

  Boje

  Osim standardne bijele i sive boje garažnih vrata, naručitelj ima mogućnost odabira i drugih boja prema dostupnim ralovima boja.

  Garažna vrata mogu se izraditi i u uzorcima raznih dekora drveta ili aluminija. Ovakav tip boje panela garažnih vrata postaje sve češća pojava zbog jedinstvenog izgleda koji prostoru daje sasvim nov i moderan izgled.

  Također je moguća narudžba garažnih vrata u nekim od boja koje nisu dostupne na ral karti, primjerice crvena garažna vrata za vatrogasce i sl.

  Boje_garažnih_vrata_Energa_doo

  Uzorci

  Uzorci panela garažnih vrata najčešće su vodoravni ili pravokutni raster. Osim vodoravnih ili pravokutnih u ponudi se nalaze sada već tradicionalni kvadratni i pravokutni paneli s udubinama i izbočinama.

  U nastavku unutar foto galerije pogledajte uzorke garažnih vrata.

  Uzorci_garažnih_vrata_Energa_doo

  Rolo sistem

  Rolo garažna vrata savršeno su rješenje za sve one koji nemaju dovoljno prostora ispod stropa za otvaranje klasičnih garažnih vrata. Zahtijevaju vrlo malo prostora i zbog toga su izrazito ekonomična te omogućuju maksimalnu iskoristivost garažnog prostora.

  Namotavaju okomito u kutiju, a slobodni prostor pod stropom garaže možete iskoristiti za brojne druge stvari. Napravljena su od najkvalitetnijeg PVC materijala što jamči njihovu kvalitetu i dugotrajnost.

  Kao i klasična vrata otvaraju se uz pomoć daljinskog upravljača na vrlo jednostavan način.

  Rolo_vrata_Energa_doo

  Montaža

  Osim prodaje garažnih vrata, nudi se i mogućnost montaže garažnih vrata na području Republike Hrvatske i u zemljama Europe.

  Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu djelatnika u montaži, svakako jamčimo kvalitetnu montažu u prethodno zadanom roku. Uslugu montaže garažnih vrata moguće je zatražiti bez obzira ako vrata nisu kupljena kod nas.

  Ukoliko kupac iskaže želju za samostalnom montažom garažnih vrata, djelatnici će besplatno kupca informirati o njoj.

  PVC_stolarija_montaža_Energa_doo

  Servis

  Svaka garažna vrata kroz određeni vijek trajanja izgube svoju početnu funkcionalnost pri otvaranju, zatvaranju, podizanju i spuštanju.

  Sasvim je to normalna pojava za stariju garažna vrata, no usluga servisa, osim što uklanja poteškoće, omogućuje garažnim vratima dugotrajniji vijek.

  Besplatnim savjetima za samostalno održavanje, dodatno možete produljiti vijek trajanja garažnim vratima.

  PVC_servis_Energa_doo

  Pošaljite upit za ponudu

  Ispunite e-formular i zatražite neobaveznu ponudu za izradu i montažu proizvoda koje navedete.

  N

  Prilikom upisivanja Vaše email adrese, obratite pozornost da ste prijavljeni na email s kojeg šaljete

  N

  Vaš broj mobitela služi u slučaju da je potrebno dodatno pojašnjenje poslane poruke

  N

  Vaši podaci neće se koristiti ni u koje druge svrhe već isključivo za isporučivanje ponude

  N

  Ponuda nije obavezujuća